Priveden zbog nedozvoljene trgovine duhanom

Slika vijesti/2015/Duhan-mala.JPG

Osumnjičeni je zaustavljen jučer, 21. svibnja prilikom kontrole prometa na autocesti na području Vrbovskog

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko u suradnji s policijskim službenicima Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljena trgovina. Osumnjičeni je zaustavljen jučer, 21. svibnja prilikom kontrole prometa na autocesti na području Vrbovskog.  U osobnom vozilu, riječkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao u smjeru Rijeke pronađeno je 16 vreća s oko 300 kilograma sitno rezanog duhana,   koji nije bio propisno označen markicama nadležnog ministarstva. Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da je duhan neovlašteno posjedovao radi daljnje preprodaje.
U ovom događaju sudjelovali su i djelatnici carine koji su oduzeli pronađeni duhan, kao i osobno vozilo kojim je 28-godišnjak upravljao radi daljnjeg postupanja iz njihove nadležnosti.
Zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela nedozvoljena trgovina policija je 28-godišnjaka prijavila mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.
 

Stranica