Pritvoreni zbog prijetnje i teške krađe

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Pod sumnjom u počinjenje kaznenih djela prijetnje i teške krađe provaljivanjem, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku  

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica, u suradnji sa Službom općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske, proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim i još jednim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i teške krađe.
 
Policija 44-godišnjaka sumnjiči da je tijekom postupanja policijskih službenika, jučer na području Novog Vinodolskog, a vezano za privođenje spomenutog drugog hrvatskog državljanina za kojim je bila raspisana potraga zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, tom prilikom policijskom službeniku uputio ozbiljne prijetnje.
Priveden je na kriminalističko istraživanje zajedno s drugim osumnjičenikom za kojega je utvrđeno da je 17. siječnja ove godine provalio u obiteljsku kuću na području Novog Vinodolskog iz koje je otuđio novac. Time je materijalno oštetio hrvatsku državljanku, 69-godišnju vlasnicu kuće.
 
Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela prijetnje i teške krađe provaljivanjem, obojica osumnjičenika su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.
 

Stranica