​Pritvorena zbog počinjenja teških krađa

Slika /A%20Nove%20Fotke/lisice.jpg

Osumnjičena 27-godišnjakinja je kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjom državljankom Srbije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.
 
Riječ je o osobi za koju je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je prošli tjedan, 1. i 2. kolovoza na području Matulja, s 25-godišnjim hrvatskim državljaninom provalila u tri obiteljske kuće u vlasništvu hrvatskih državljana i iz dvije su pritom otuđili novac i nakit u vrijednosti najmanje 9 000 eura. 

Za vrijeme provale u jednu od spomenutih kuća, u dvorištu su ih zatekli susjedi pa su pobjegli, a policijski službenici su vrlo brzo pronašli 27-godišnjakinju te ju uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje, dok je 25-godišnjak pobjegao i za njim se traga.
 
Tijekom istraživanja je utvrđeno da je za 25-godišnjakom raspisano više potraga zbog počinjenja kaznenih djela i na području drugih policijskih uprava.
 
Zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela teške krađe provaljivanjem, 27-godišnjakinja je kazneno prijavljena nadležnom državnom odvjetništvu i predana pritvorskom nadzorniku.
Kriminalističko istraživanje se nastavlja. 

Priopćenja