​Pritvoren zbog provale i krađe novca, cigareta…

Slika /uhicenik01.jpg

Policija sumnjiči 44-godišnjaka da je provalio u ugostiteljski objekt na području Malinske iz kojega je otuđio novac, cigarete, kao i alkoholna pića, u vrijednosti oko 3500 kuna

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.

Policija ga sumnjiči da je prošli tjedan, 3./4. prosinca, provalio u ugostiteljski objekt na području Malinske iz kojega je otuđio novac, cigarete, kao i alkoholna pića čime je trgovačko društvo iz Malinske oštetio za oko 3500 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 44-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.

Uz spomenuto je i prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o nabavi i posjedovanju oružja, a i prema Zakonu o osobnoj iskaznici, zbog posjedovanja raspršivača (spreja) koji je svrstan u oružje D kategorije te nenošenja osobne iskaznice sa sobom.

Stranica