Pritvoren zbog prijetnje i prijevare

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Policija je kazneno prijavila 47-godišnjeg hrvatskog državljanina jer je uputio ozbiljne prijetnje hrvatskoj državljanki, ali i što ju je prijevarom materijalno oštetio 

FOTO: Ilustracija
 
Kaznenom prijavom i privođenjem u pritvorsku jedinicu rezultiralo je kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjim hrvatskim državljaninom, koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka.

Riječ je o osumnjičeniku koji je prijevarom oštetio 42-godišnju hrvatsku državljanku. Naime, s njom je tijekom srpnja ove godine sklopio ugovor o izradi građevinskog projekta i 42-godišnjakinja mu je za isto isplatila novčani predujam. Iako ga je u više navrata podsjećala na ugovorenu obvezu, kao i na povrat uplaćenog novca, 47-godišnjak nije navedeno ispunio oštetivši je tako za 13 500 kuna. Povrh toga joj je u razgovoru uputio i ozbiljne prijetnje.

Završetkom istraživanja, 47-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenih djela prijevare i prijetnje te je predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica