​Pritvoren zbog počinjenja krađe i oštećenja tuđe stvari

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 35-godišnjak na štetu dvojice hrvatskih državljana na području Viškova počinio kaznena djela krađe i oštećenje tuđe stvari

FOTO: Ilustracija
 
Podnošenjem kaznene prijave i privođenjem  u pritvorsku jedinicu rezultiralo je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom.
 
Sumnjiči se da je u novogodišnjoj noći na području Viškova iz otključanog osobnog vozila marke Škoda Octavia ispred obiteljske kuće otuđio novac i druge predmete čime je hrvatskog državljanina oštetio za oko 2200 kuna. Osim toga, istraživanjem je utvrđeno kako je prošlog vikenda, tijekom 15./16. siječnja, isto na području Viškova ispred druge obiteljske kuće oštetio rasvjetu. Time je za par tisuća kuna oštetio vlasnika kuće, hrvatskog državljanina.
 
Po okončanju istraživanja je 35-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu pod sumnjom u počinjenje navedenih kaznenih djela krađe i oštećenje tuđe stvari te je predan pritvorskom nadzorniku.   

Stranica