Primanje mita

Slika /policija.jpg

Djelatnici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s djelatnicima Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova i u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim policijskim službenikom Policijske uprave primorsko-goranske. Policijski službenik sumnjiči se za kazneno djelo primanja mita koje je počinio u razdoblju od 6. do 10. studenog kada je zahtijevao te primio mito umjesto da obavi službenu radnju koju je bio dužan obaviti. Također, sumnjiči se i za kazneno djelo zlouporaba položaja i ovlasti, počinjeno 7. studenog ove godine kada je neovlašteno trećoj osobi dao službenu policijsku obavijest te nije postupio po nalogu nadležne službe i obavio propisanu službenu radnju. Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Uredu za subijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.

 FOTO:ilustracija

Djelatnici Službe organiziranog kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji s djelatnicima Uprave kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova i u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim policijskim službenikom Policijske uprave primorsko-goranske.

Policijski službenik sumnjiči se za kazneno djelo primanja mita koje je počinio u razdoblju od 6. do 10. studenog kada je zahtijevao te primio mito umjesto da obavi službenu radnju koju je bio dužan obaviti. Također, sumnjiči se i za kazneno djelo zlouporaba položaja i ovlasti, počinjeno 7. studenog ove godine kada je neovlašteno trećoj osobi dao službenu policijsku obavijest te nije postupio po nalogu nadležne službe i obavio propisanu službenu radnju.

Po završetku kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Uredu za subijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta.



Stranica