​Prijevarom mu uzeo novac, ali i oštetio vozilo

Slika /2021/lisice.jpg

Osumnjičeni 34-godišnjak unatoč dogovoru nije ispunio obećano niti je vratio 26-godišnjem hrvatskom državljaninu za to primljeni novac,  a k tome mu je i oštetio osobno vozilo

FOTO: Ilustracija
 
Podnošenjem kaznene prijavom protiv 34-godišnjeg hrvatskog državljanina rezultiralo je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijevare i oštećenja tuđe stvari.
 
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u travnju prošle 2021. godine dogovorio s 26-godišnjim hrvatskim državljaninom popravak njegovog osobnog automobila, kao i kupnju mobilnog telefonskog uređaja. Iako je za navedeno primio novac, dogovorenu uslugu nije napravio niti je vratio novac.
Uz to je prilikom rasprave o dugovanju, 15. studenoga na području Viškova, i 26-godišnjaku oštetio spomenuti osobni automobil marke Renault čime ga je sveukupno materijalno oštetio za najmanje 23 000 kuna.
 
Završenim istraživanjem, a radi osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 34-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica