Prijavljeni za teške krađe i razbojništvo u pokušaju

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Protiv trojice osumnjičenika podnosi se kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 18, 20 i 23 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
 
Policija 18 i 20-godišnjaka sumnjiči da su 26. siječnja na širem području Delnica, nakon što su prethodno naručili dostavu hrane, fizički napali i ozlijedili 41-godišnjeg hrvatskog državljanina s namjerom protupravnog mu oduzimanja novčanika. Oštećeni 41-godišnjak se uspio obraniti iz čega proizlazi počinjenje kaznenog djela razbojništva u pokušaju.
 
Osim toga, navedeni se sumnjiče i za počinjenje kaznenih djela teške krađe u Begovom Razdolju i Mrkoplju tijekom siječnja, gdje su iz dva ugostiteljska objekta otuđili oko šest tisuća kuna.  Uz spomenuto, 18-godišnjak se sumnjiči i za počinjenje kaznenog djela teške krađe u pokušaju kada je s 23-godišnjakom krajem siječnja provalio u ugostiteljski objekt na području Delnica.
 
Po završetku kriminalističkog istraživanja, radi osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, protiv trojice osumnjičenika podnosi se kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica