Prijavljeni za krivotvorenje isprave

Slika /A%20Nove%20Fotke/Kostrena-Edward%20(8).JPG

Trojica osumnjičenika su po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave  

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Čabar, u suradnji sa Službom organiziranog kriminaliteta ove Policijske uprave, dovršili su višemjesečno kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana u dobi od 23, 24 i 45 godina, te utvrdili osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su spomenuti krajem prošle godine na osobnom vozilu marke VW Tuareg krivotvorili broj šasije na način da su varenjem dodali broj s drugog vozila iste marke. To nepropisno vozilo koristili su u prometu do mjeseca ožujka kada je policija nad istima započela istraživanje.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja predmetno vozilo im je privremeno oduzeto, a trojica osumnjičenika su po završetku kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenog kaznenog djela.
 

Stranica