​Prijavljeni za krađu električnih romobila, ali i za tešku krađu provaljivanjem

Slika /lisice01.jpg

Policija dvojac sumnjiči da su na području Dramlja i Selca počinili dva kaznena djela kojima su oštećeni mađarski i slovački državljanin

FOTO: Ilustracija
 
Kaznenom prijavom za počinjenje kaznenih djela krađe i teške krađe provaljivanjem dovršeno je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 21 i 26 godina, koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Crikvenica u suradnji s IV. policijskom postajom Zagreb.

Policija ih sumnjiči da su 14. srpnja ove godine na području Selca otuđili tri električna romobila, u vlasništvu 37-godišnjeg mađarskog državljanina, vrijednosti oko 10.500 kuna. Tijekom istraživanja je osim toga utvrđeno da su dan kasnije, 15. srpnja, provalili u apartman na području Dramlja iz kojega su otuđili novčanik s novcima i dokumentima slovačkog državljanina, kao i prijenosno računalo. Time su ga oštetili za najmanje 13 tisuća kuna.
Po završetku protiv obojice osumnjičenika podnijeta je kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu u redovnom postupku.

Stranica