Prijavljeni za kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta

Slika 2021/policija%20natpis.JPG

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana od kojih su dvojica starosti 18 i 28 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
 
Spomenuti se sumnjiče da su 14./15. travnja provalili u skladišni prostor ugostiteljskog objekta u Kostreni, a potom 27. svibnja u drugi ugostiteljski objekt u Kostreni  i otuđili kameru, alkoholna pića, prijenosno računalo novac, prehrambene proizvode i ostale predmete.
 
Osim toga,  28-godišnjak se sumnjiči da je od 10. do 16. svibnja otuđio gorivo iz radnog stroja s gradilišta na širem bakarskom području.
 
Dvojica osumnjičenika u dobi od 18 i 28 godina su od 31. svibnja do 2. lipnja na parkiralištu u Kraljevici provalili u rezervoar kombi vozila i otuđili gorivo te s osobnom vozila otuđili automobilske gume s aluminijskim felgama.
 
Materijalno su oštećene tvrtke iz Kostrene, Kraljevice, Crikvenice, Viškova i Zagreba za oko  2700 eura. Dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.
 
Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i teških krađa, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.
 

Stranica