Prijavljena za dvije krađe

Slika /A%20Nove%20Fotke/policija15.jpg

Pozivamo građane na oprez i savjetujemo da uvijek zaključavaju svoje domove i vozila bez obzira koliko vremena bili odsutni

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje  Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 3. lipnja na području Vinodolske općine iz nezaključanog osobnog vozila otuđila torbicu s novcem, osobnim dokumentima, bankovnim karticama i drugim predmetima u vlasništvu 54-godišnje hrvatske državljanke.
K tome je utvrđeno da je istovrsno kazneno djelo krađe počinila i tijekom 25. ožujka na području Jelenja gdje je iskoristila nepažnju 33-godišnjeg hrvatskog državljanina pa mu iz obiteljske kuće otuđila novac. Ukupna materijalna šteta počinjena navedenim kaznenim djelima cijeni se na oko 10 i pol tisuća kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela krađe, 31-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.
 
U cilju sprječavanja počinjenja ovakvih kaznenih djela i veće razine opće sigurnosti, pozivamo građane na oprez te savjetujemo da uvijek zaključavaju svoje domove i vozila bez obzira koliko kratko vrijeme bili odsutni.
 

Stranica