Prijavljen zbog nanošenja teške tjelesne ozlijede

Slika 2021/lisice.jpg

Spomenuti se sumnjiči da je  7. studenog oko 23,30 sati u vidno alkoholiziranom stanju ometao u radu djelatnike jednog od ugostiteljskih objekta na području Žabice u Rijeci te nakon što ga je djelatnik udaljio, fizički ga je napao i teško ozlijedio

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje i kazneno prijavili 24-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozlijede.

Spomenuti se sumnjiči da je  7. studenog oko 23,30 sati u vidno alkoholiziranom stanju ometao u radu djelatnike jednog od ugostiteljskih objekta na području Žabice u Rijeci te nakon što ga je djelatnik udaljio, fizički ga je napao i teško ozlijedio. Iako se potom udaljio, policija ga je ubrzo pronašla nedaleko od mjesta događaja. Oštećeniku, 54-godišnjem hrvatskom državljaninu pružena je liječnička pomoć te je zbog ozljeda prevezen u KBC Rijeka.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 24-godišnji hrvatski državljanin kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Budući da je prilikom uhićenja, 24-godišnjak pružao otpor i pogrdnim riječima se obraćao policijskim službenicima, zbog vrijeđanja i omalovažavanja službenih osoba prekršajno je prijavljen prema odredbama Zakona o prekršajnima protiv javnog reda i mira.
 

Stranica