Prijavljen za tešku krađu, ali i za prijetnju

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Policija 30-godišnjaka sumnjiči za počinjenje dva kaznena djela, tešku krađu provaljivanjem i prijetnju, kojima su oštećeni trgovačka tvrtka i hrvatski državljanin

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici I policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe provaljivanjem.
Riječ je o počinitelju koji se sumnjiči da je 24. prosinca 2020. provalio u skladište riječke tvrtke na području Pehlina u Rijeci iz kojega je otuđio ručni cirkular i druge predmete u vrijednosti oko 1500 kuna. Tijekom istraživanja je utvrđeno da je osim navedenog počinio i kazneno djelo prijetnje na štetu hrvatskog državljanina, upućenu mu tijekom prošle 2020. godine.
Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, po završetku istraživanja je 30-godišnjak kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.
 
Inače, za spomenutim počiniteljem su bile raspisane i dvije potrage, među kojima i potraga od strane Policijske uprave zagrebačke temeljem rješenja nadležnog suda, pa je stoga 30-godišnjak prepraćen u istražni zatvor u Zagrebu.
 

Stranica