Prijavljen za sedam kaznenih djela

Slika 2021/lisice.jpg

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje pet kaznenih djela teške krađe te po jedno kazneno djelo krađe i teške tjelesne ozlijede.

Sumnjiči se da je s još dvije osobe u veljači 2021. godine u blizini trgovine na području Turnića u Rijeci gurnuo žensku osobu i otuđio joj sportsku torbu u kojoj se nalazio novčanik s novcem i osobnim dokumentima te drugi predmeti. Oštećenoj je pružena liječnička pomoć u KBC Rijeka gdje joj je konstatirana teška tjelesna ozljeda.

Također, sumnjiči se da je s još jednom osobom u kolovozu prošle godine provalio u osobno vozilo na području Viškova i otuđio novčanik s novcem i dokumentima.

U prosincu prošle godine je s još dvije osobe provalio u obiteljsku kuću na području Drenove u Rijeci otuđio televizor, muzičku miksetu, motorni trimer za košnju trave i druge predmete.

Osim toga, s još dvije osobe je u veljači  ove godine na istoj lokaciji provalio u kontejner u vlasništvu tvrtke sa sjedištem u Istarskoj županiji odakle je otuđio više raznog alata te u obiteljsku kuću i otuđio televizor i protuprovalna vrata, dok je u prosincu prošle godine je s još jednom osobom na navedenoj lokaciji iz garaže obiteljske kuće otuđio građevinski alat, ključeve i druge predmete.  

Materijalna šteta počinjena kaznenim djelom iznosi oko 3700 eura.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Stranica