Prijavljen za krađu osobnog vozila u Novom Vinodolskom

Slika /2021/lisice.jpg

Policijski službenici otuđeni Ford pronašli su na području Zagreba te je vraćen vlasniku, a 19-godišnji osumnjičenik je za počinjenje krađe kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu

FOTO: Ilustracija
 
Kaznenom prijavom protiv 19-godišnjeg hrvatskog državljanina završeno je kriminalističko istraživanje vezano za krađu osobnog vozila, koje je crikvenička policija provela u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Policijske uprave zagrebačke.
 
Riječ je o istraživanju kojim je utvrđeno da je spomenuti osumnjičenik 23. listopada ove godine na području Novog Vinodolskog otuđio osobno vozilo marke Ford, riječkih registracijskih oznaka i u vlasništvu 52-godišnjeg hrvatskog državljanina, a u kojem su osim novca bili osobni i prometni dokumenti te drugi predmeti.  Materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja policijski službenici otuđeni Ford  pronašli su na području Zagreba te je vraćen vlasniku zajedno s dijelom otuđenih predmeta, dok je po završetku istog 19-godišnjak pod sumnjom u počinjenje navedenog kaznenog djela krađe prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Stranica