​Pretragom mu pronađeno više od kilogram droge galaxy, amfetamin, ecstasy…

Slika /2024/GALAXY-Droga-22.4..jpg

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 19-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu  

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.
 
Riječ je osumnjičeniku kojemu je policija prošlog vikenda tijekom pretrage doma i prostorija u Rijeci, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda, pronašla više od kilogram sintetske droge galaxy, oko 320 grama amfetamina, 202 tablete MDMA, tzv. ecstasy, digitalnu vagu, novac i druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.
 
Završetkom istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 19-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.
 
Osim spomenutog osumnjičenika, Služba kriminaliteta droga podnijela je kaznenu prijavu i protiv drugog hrvatskog državljanina pod sumnjom u počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Njega su pak krajem ožujka u Rijeci zatekli policijski službenici pomorske policije dok je kod sebe imao manju količinu droge amfetamin. Priveden je na kriminalističko istraživanje u okviru kojega je pretragom u njegovom domu pronađeno oko 800 grama droge tipa konoplje, 64,30 grama droge amfetamin i dvije digitalne vage za precizno mjerenje. Kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.
 
 
  

Stranica