Predavanje „Prevencija razbojništva“

Slika predavanja seminari/stud.centar.jpg

Jučer je u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj održano informativno-edukacijsko predavanje na temu „Prevencija razbojništva“. Predavanje je održano na zahtjev Studentskog centra Rijeka, a prisustvovalo mu je 17 djelatnika uključujući i rukovoditelje.

FOTO: PU primorsko-goranska 

Jučer je u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj održano informativno-edukacijsko predavanje na temu „Prevencija razbojništva“. Predavanje je održano na zahtjev Studentskog centra Rijeka, a prisustvovalo mu je 17 djelatnika uključujući i rukovoditelje.

Navedenu temu prezentirala je policijska službenica iz Odjela prevencije, Mirjana Bedi, a sudionici predavanja upoznati su sa zakonskom regulativom kaznenih djela razbojništva i razbojnička krađa, najčešćim načinima i sredstvima počinjenja ovih  kaznenih djela te kako zaštititi sebe i prostor.

Nizom primjera iz prakse policijski službenik Dinko Kudrić iz Službe općeg kriminaliteta, dodatno je pojasnio kako se što bolje zaštititi te kako se ponašati tijekom i nakon razbojništva.

Svi sudionici predavanja dobili su prigodne letke s preporukama i savjetima vezanim uz prevenciju razbojništva, kao podsjetnik na održano predavanje te informativno-edukacijski listić za ostale zaposlenike.



Stranica