​Predan pritvorskom nadzorniku zbog kaznenih djela prijetnje i krađe

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Istraživanjem je utvrđeno da je 32-godišnjak tijekom travnja u Jadranovu uputio ozbiljne prijetnje dvoje hrvatskih državljana, ali i počinio krađu u ugostiteljskom objektu

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i krađe.
Sumnjiči se da je 1. travnja na području Jadranova 59-godišnjem hrvatskom državljaninu uputio ozbiljne prijetnje opasne po život, dok je 40-godišnju hrvatsku državljanku tijekom prošlog mjeseca travnja višekratno vrijeđao i uznemiravao različitim porukama te joj pri tome također uputio ozbiljnu prijetnju.
Istraživanjem je k tome utvrđeno da je između 1. i 10. travnja iz ugostiteljskog objekta u Jadranovu otuđio prehrambene proizvode, čime je spomenutog 59-godišnjaka i materijalno oštetio za oko 1200 kuna.
 
Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, zbog osnova sumnje u počinjenje navedena dva kaznena djela prijetnje i krađe, 32-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu te predan pritvorskom nadzorniku.
 

Stranica