Poziv za testiranje kandidata prijavljenih na interni oglas od 19. rujna 2013. godine

Slika A Nove Fotke/polic2.jpg

Testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete će se održati 11. studenog 2013. s početkom u 10,00 sati u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, Žrtava fašizma 3, III. kat (mala sala).  

FOTO: Ilustracija 

Komisija za provedbu internog oglasa za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi primorsko-goranskoj i to radnog mjesta: 

- VODITELJ SLUŽBE ZA DRŽAVNU GRANICU

izvješćuje da će se testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa koji je objavljen na web stranici Ministarstva uprave i Ministarstva unutarnjih poslova 19. rujna 2013. godine, održati 11. studenog 2013. s početkom u 10,00 sati u Policijskoj upravi primorsko-goranskoj, Žrtava fašizma 3, III. kat (mala sala).

Testiranje se sastoji od provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata na postavljena pitanja.

Kandidati koji zadovolje na provjeri znanja, odnosno ostvare najmanje 5 bodova, pristupit će razgovoru (intervjuu) s Komisijom. Komisija će u razgovoru s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu. Smatrat će se da  je kandidat zadovoljio na razgovoru ako je dobio najmanje 5 bodova.

Razgovor s kandidatima koji zadovolje na provjeri znanja, obavljat će se istog dana, 11. studenog 2013. godine u Policijskoj upravu primorsko-goranskoj, Žrtava fašizma 3, III. kat (mala sala), o čemu će kandidati biti obaviješteni neposredno nakon testiranja.



Stranica