​Poziv kandidatima i svim zainteresiranima za pripremu i provjeru motoričkih sposobnosti

Slika /2022/Postani%20policajac.jpg

Želite biti policajac ili policajka - u petak dođite u sportsku dvoranu Policijskog doma u Rijeci i provjerite svoje tjelesne motoričke sposobnosti

FOTO: Ilustracija
 
Policijska uprava primorsko-goranska poziva kandidate/kandidatkinje s područja Primorsko-goranske županije i Istarske županije, koji su se prijavili za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini, kao i sve ostale zainteresirane  na pripremu i provjeru tjelesnih motoričkih sposobnosti.
 
Na provjeru se mogu odazvati i kandidati koji su zainteresirani za Natječaj za upis u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ u Zagrebu.
 
Provjera motoričkih sposobnosti će se provesti u petak, 8. srpnja u sportskoj dvorani Policijskog doma u Rijeci, Trinajstićeva 2, s početkom u 10 sati.
 
Za eventualne dodatne informacije kandidati se mogu javiti na broj telefona 051/ 430-282 ili na e-mail: primorsko-goranska@policija.hr
 
Napominjemo kako su u tijeku Natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022./2023. godini  i Natječaj za upis u III. razred Policijske škole „Josip Jović“ na Policijskoj akademiji u Zagrebu.
 
Zainteresirani kandidati mogu podnijeti prijave do 1. kolovoza, odnosno, 15. kolovoza 2022. godine.
 
Prijave na natječaje s potrebnom dokumentacijom podnose se na adresu: Ministarstvo unutarnjih poslova, Uprava za ljudske potencijale, Zagreb, Ulica grada Vukovara  33, s naznakom "za natječaj".
 
 
 

Stranica