Požari u Mučićima i Mrkoplju

Slika pozar.jpg

Delnička policija izvještena je jučer oko 6 sati da je na adresi jezero kbr. 8 u Mrkoplju došlo do požara u praonici rublja. Požar je ugasio 59-godišnji vlasnik obrta iz Mrkoplja. Obavljen je očevid koji je otkrio da je u razdoblju od 22,30 sati 7. srpnja do 5,55 sati 8. srpnja izbio požar tekstila u sušilici rublja, čime je nastala materijalna šteta od oko 70 000 kn 

 Foto: Ilustracija

Delnička policija izvještena je jučer oko 6 sati da je na adresi jezero kbr. 8 u Mrkoplju došlo do požara u praonici rublja. Požar je ugasio 59-godišnji vlasnik obrta iz Mrkoplja. Obavljen je očevid koji je otkrio da je u razdoblju od 22,30 sati 7. srpnja do 5,55 sati 8. srpnja izbio požar tekstila u sušilici rublja, čime je nastala materijalna šteta od oko 70 000 kn. 

Auto ophodnja Policijske postaje Opatija uočila je jučer oko 11 sati požar u obiteljskoj kući na kbr. 40 u mjestu Mučići te je izvijestila vatrogasce. Vatrogasci JVP Opatija uputili su 2 navalna vozila sa 7 vatrogasaca, a DVD Šapjane 1 navalno vozilo i 2 vatrogasca, koji su ugasili požar. Na mjestu događaja obavljen je očevid, kojim je utvrđeno da je požar namjerno izazvan. Požar se iz prizemlja proširio na prvi kat kuće, ukućani nisu ozlijeđeni, a materijalna šteta se procjenjuje na oko 100 000 kn.



Stranica