Požari

Slika /pozar01.jpg

U oba požara u Malom Lošinju je utvrđeno da se za uzrok požara isključuje tehnički čimbenik, a ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 70 tisuća kuna.

FOTO: Ilustracija
 
Tijekom proteklog vikenda na području u nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno je 16 požara i to na građevinskim objektima i na otvorenom prostoru.  
U Malom Lošinju je u požaru koji je izbio u subotu, 23. veljače oko 9 sati na području Punta Križa izgorjela kamp kućica, a u tom požaru je 64-godišnji hrvatski državljanin vlasnik kućice lakše ozlijeđen. Nekoliko sati kasnije došlo je do požara i u stanu u Malom Lošinju u ulici Giusepe Garibaldi u kojem je također lakše ozlijeđen 38-godišnji vlasnik. U stanu je oštećen namještaj i ostali predmeti u spavaćoj sobi.
U oba požara utvrđeno je da se za uzrok požara isključuje tehnički čimbenik, a ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 70 tisuća kuna.
Požari dimnjaka i krovišta na građevinskim objektima bili su manjih razmjera i dogodili su se u Crikvenici, Kraljevici, odnosno u Puntu na Krku,  čija se ukupna materijalna šteta cijeni na oko osam tisuća kuna.
 
Ostali požari na otvorenom prostoru zabilježeni su na području Čavli, Novog Vinodolskog, Kastva, Lokava i Rijeke.
 

Stranica