Požari

Slika vtrg_suma.jpg

Krčkoj policiji 14. kolovoza oko 21,30 sati dojavili su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Krk da gori kuća u Puntu na otoku Krku. Policijski službenici Policijske postaje Krk dolaskom

Foto: Ilustracija

Krčkoj policiji 14. kolovoza oko 21,30 sati dojavili su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Krk da gori kuća u Puntu na otoku Krku. Policijski službenici Policijske postaje Krk dolaskom na mjesto događaja utvrdili su da je požar izbio Krčkoj ulici na kbr. 59, u kuhinji apartmana 80-godišnjeg vlasnika. Požar je ugašen, a naredni dan je uz protupožarnog inspektora obavljen očevid. U požaru nije bilo ozlijeđenih, a otkriveno je da je uzrok tehničke prirode, odnosno da je požar nastao na kuhinjskoj napi uslijed zagrijavanja vodiča elektromotora. Materijalna šteta se procjenjuje na oko 10 000 kn.

Danas oko 1 sat zapalilo se 10 m3 ogrjevnog drva i nadstrešnica na riječkoj adresi Rose Leard kbr. 15. Auto-ophodnja III. policijske postaje Rijeka otkrila je da je iz nepoznatog razloga došlo do zapaljenja drva pokrivenog limom i smeća na spomenutoj adresi. Požar je oštetio i nadstrešnicu vanjskog kamina. Ostali objekti nisu bili zahvaćeni požarom, a oko 10,30 sati požar su lokalizirali vatrogasci JVP Rijeka.



Stranica