„Postani policajac/policajka“ – na digitalnim panoima u središtu Rijeke

  • Slika /Prevencija/2023/go2digitalmcdonalds.jpg
  • Slika
  • Slika

Oglasi s natječajima za zanimanja policajac/policajka moći će se vidjeti do 15. kolovoza

FOTO: PU primorsko-goranska

Kako bi se s mogućnostima obrazovanja i školovanja za zanimanje policajac/policajka upoznao što veći broj zainteresiranih kandidata Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska akademija „Prvi hrvatski redarstvenik“ pokrenuli su provedbu kampanje „Postani policajac/policajka“.
 
U sklopu kampanje policijski službenici na području svih policijskih uprava pa tako i Policijske uprave primorsko-goranske, od veljače ove godine nastoje policijsko zanimanje približiti zainteresiranima, dajući im niz korisnih informacija. Osim prezentacija održanih u školama, sudjelovanja u radio emisijama i objavama na društvenoj mreži Tik Tok, od ponedjeljka, 15.svibnja informacije o natječajima za zanimanje policajac/policajka dostupne su na nekoliko mjesta u centru Rijeke, gdje ih građani vrlo lako mogu uočiti te se i na taj  način upoznati s potrebnim uvjetima i  pravima koja imaju za vrijeme školovanja.
 
Podsjećamo, Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je Natječaj za Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2023/2024. godini i Natječaj za upis učenika/učenica u III. razred srednje Policijske škole „Josip Jović“ .





 
Policijska uprava primorsko-goranska je u suradnji s Gradom Rijeka i digitalno oglasila ova dva natječaja za zanimanje policajac/policajka. Ovakvo vanjsko digitalno oglašavanje omogućuje da se svi mladi ljudi i drugi građani koji prolaze Korzom, Robnom kućom „RI“ ili čekaju na autobusnom stajalištu, na jednostavan način upoznaju sa sadržajem prikazanim na ekranu.  
 
Oglasi u digitalnom formatu nalaze se na četiri atraktivne lokacije u centru grada Rijeke, i to: u Ulici Ante Starčevića, na prvom katu Robne kuće „RI“, u Adamićevoj ulici kod autobusnog stajališta i na Jadranskom trgu.       
 
Oglasi s natječajima za zanimanja policajac/policajka moći će se vidjeti sve do 15. kolovoza, kada i završava natječaj za srednjoškolsko obrazovanje odraslih, dok  natječaj za upis u 3. razred Policijske škole „Josip Jović“ završava 1. kolovoza.                
 
Osim na ovaj način, svi koji su zainteresirani za više informacija mogu se slobodno obratiti u najbližu policijsku upravu ili policijsku postaju, gdje će u neposrednom razgovoru s policijskim službenicima dobiti odgovore na svoja pitanja.

Stranica