Policijski službenici u cilju prevencije kaznenih djela imovinskog kriminaliteta obilazili plaže u Rijeci

  • Slika 2021/Prevencija%201.1.1..jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Zainteresirani građani mogli su dobiti više informacija i savjeta o samozaštiti i prevenciji kaznenih djela poput krađa na plažama te provala u automobile i stanove

Foto: PU Primorsko - goranska

Proteklog  tjedna policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske obilazili su područje Preluka, Bivia, Costabelle,  te plaža u neposrednoj blizini stadiona i bazena na Kantridi u Rijeci, gdje su u neposrednom kontaktu savjetovali građane i turiste.
Tako su zainteresirani građani mogli dobiti više informacija i savjeta o samozaštiti i prevenciji kaznenih djela poput krađa na plažama te provala u automobile i stanove. Uz to su izravno od policijskih službenika Darija Tonkovića i Tonija Stanića mogli dobiti i ostale savjete i opće informacije vezane za promet, javni red i mir, upravne poslove i druge informacije iz nadležnosti policije.
Uz savjete i preporuke, posjetiteljima  plaža  podijeljeno je preko 100  informativno-edukativnih letaka i brošura u kojima je sadržano niz praktičnih savjeta i uputa građanima kako ne bi postali žrtvama različitih oblika kaznenih djela.
 
 

Stranica