Policijska postaja Opatija od 6. veljače na novoj lokaciji

Slika POL%20POSTAJE/PP%20OPATIJA%20vs%20ACI-mala.jpeg

Policijska postaja Opatija započinje s redovnim radom na novoj lokaciji u Opatiji, Ulica maršala Tita 151 od srijede, 6. veljače 2019. godine.   

FOTO: Ilustracija 

Nastavno na prethodnu obavijest o privremenom preseljenju upravnih poslova iz Policijske postaje Opatija u Rijeku, sve građane obavještavamo da Policijska postaja Opatija započinje s redovnim radom na novoj lokaciji u Opatiji, Ulica maršala Tita 151 od srijede, 6. veljače 2019. godine.
Na novoj lokaciji i u novouređenom objektu obavljat će se svi redovni policijski poslovi: poslovi javnog reda i mira, prometne policije, kriminalističke policije i drugi. Građani se policiji mogu obratiti radi dojava o nekom događaju,  podnošenja odgovarajućih kaznenih ili prekršajnih prijava, prijava javnih okupljanja te za sve druge poslove koji su u domeni policije.
Kontakt brojevi telefona Policijske postaje Opatija su nepromijenjeni:  051/710-111 i 051/710-188.
Također, podsjećamo da građani s područja Liburnije od sutra sve upravne poslove (poslovi prijavništva, osobnih i prometnih isprava, oružja, državljanstva i stranaca) mogu obavljati na novoj  lokaciji.
Građanima zahvaljujemo na iskazanom razumijevanju tijekom privremenog preseljenja upravnih poslova iz Policijske postaje Opatija u Rijeku.
 

Stranica