Policija na sajmu Relax Adria

  • Slika Prevencija/2019/Relax%20adria2019%20(2).jpg
  • Slika

Policijski službenici ove Policijske uprave pridružili su se pripremama za predstojeću turističku sezonu

FOTO: PU primorsko-goranska

Policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske Antonija Ferenčak i Dario Tonković u petak, 15. ožujka sudjelovali su na sajmu Relax Adria, što se od 14. do 16. ožujka održavao u Opatiji.
Ovom prigodom uz kontakte s drugim izlagačima i posjetiteljima, na prigodno postavljenom preventivnom info-punktu zainteresiranim građanima su podijelili više desetaka letaka u cilju senzibilizacije na problematiku imovinskog kriminaliteta.  Osim letaka, građani su dobili preporuke kako uz jednostavne mjere samozaštite mogu povećati svoju osobnu sigurnost i sigurnost svoje imovine, s naglaskom na potrebu pojačanog angažmana svih subjekata sigurnosti u turističkoj industriji kako bi se mogućnost počinjenja kaznenog djela svela na minimum.
Na ovaj način policijski službenici ove Policijske uprave pridružili su se pripremama za predstojeću turističku sezonu, u čemu i inače redovito sudjeluju na razne načine, od edukacija za privatne iznajmljivače do informiranja i savjetovanja građana i turista o mjerama samozaštite od najčešćih kažnjivih radnji tijekom  turističke sezone.
Inače, sajam Relax Adria je i ove godine u Opatiji okupio 50-ak vodećih hrvatskih tvrtki, dobavljača bazenske opreme i bazena, opreme za wellness, fitness centre u turističkim objektima, opreme za plaže te alata, materijala i usluga za uređenje okoliša.

Stranica