​Policija ga zaustavila pa kod njega pronašla marihuanu

Slika /marihuana02.jpg

Policijski službenici su 24-godišnjaka zaustavili na području Kozale u Rijeci i kod njega pronašli vrećicu s 111 grama droge marihuana

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Policija ga je u utorak, 21. prosinca, zaustavila na području Kozale u Rijeci i kod njega pronašla vrećicu s 111 grama droge marihuana. U sklopu kriminalističkog istraživanja provedena je pretraga doma i prostorija koje 24-godišnjak koristi na području Rijeke gdje je policija također pronašla drogu marihuana, manju količinu pakiranu u nekoliko vrećica, digitalnu vagu i druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.
 
Po završetku kriminalističkog istraživanja, 24-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu pod osnovom sumnje u počinjenje dva kaznena djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Stranica