​Policajac ga zatekao u ispisivanju grafita neprihvatljivog sadržaja

Slika /uhicenik05.jpg

U parku u središtu Rijeke policijski službenik izvan službe je zatekao 59-godišnjaka dok je po spomeniku ispisivao grafite neprihvatljivog sadržaja

FOTO: Ilustracija

U I. policijskoj postaji Rijeka provedeno je kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjim hrvatskim državljaninom kojega se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela oštećenje tuđe stvari i prekršaja iz domene  Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Riječ je o počinitelju kojega je sinoć oko 23 sata u parku Mlaka u središtu Rijeke zatekao policijski službenik izvan službe dok je ispisivao grafite neprihvatljivog sadržaja po spomeniku.
Prilikom provjere identiteta 59-godišnjak je policijskom službeniku pokazao oštar predmet (hladno oružje) i pokušao pobjeći. Međutim, policijski službenik ga je sustigao i odmah pozvao kolege iz interventne policije koje su mu pomogle u uhićenju i privođenju počinitelja.  Zatečeni 59-godišnjak je priveden na postupanje u policijske prostorije gdje mu je alkotestiranjem očitana koncentracija alkohola od 1,27 promila.

Zbog počinjenja navedenih kažnjivih radnji protiv 59-godišnjaka bit će podnijete odgovarajuće prijave,  a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Stranica