Ozlijeđeni u zrakoplovnoj nesreći

Slika pozar05.jpg

Danas oko 11 sati na aerodromu u mjestu Soboli došlo je do zrakoplovne nesreća prilikom slijetanja sportskog zrakoplova Cessna 172, hrvatskih nacionalnih oznaka. U zrakoplovu su se nalazili hrvatski državljani, i to pilot i dvije muške osobe, starosti 46 godina

Foto: Ilustracija

Danas oko 11 sati na aerodromu u mjestu Soboli došlo je do zrakoplovne nesreća prilikom slijetanja sportskog zrakoplova Cessna 172, hrvatskih nacionalnih oznaka. U zrakoplovu su se nalazili hrvatski državljani, i to pilot i dvije muške osobe, starosti 46 godina i jedna maloljetna osoba, svi iz Rijeke. Pilot i putnici su odmah po slijetanju napustili zrakoplov koji se zapalio na sletnoj stazi. Požar su u 11,20 sati ugasili vatrogasci JVP Centar, JVP Vežica i DVD Jelenje. Zrakoplov je od požara većim dijelom uništen. Na mjestu događaja započeo je očevid uz prisutnost djelatnika Agencije za istraživanje nesreća i ozbiljnih nezgoda zrakoplova.

U nesreći maloljetna osoba nije ozlijeđena, pilot je zadobio lakše ozljede, jedan putnik teške, a drugi ozlijeđeni putnik je zadržan na liječenju.



Stranica