Otuđenje vozila i krivotvorenje isprava

Slika auto_policija.jpg

Sinoć oko 22,30 sati delnička policija je na području mjesta Lokve uočila otuđeno osobno vozilo marke Opel vectra, kutinskih oznaka. S vozilom je zatečen 28-godišnjak sa šireg daruvarskog područja koji je zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela priveden na kriminalističko istraživanje 

 

FOTO: Ilustracija 

Sinoć oko 22,30 sati delnička policija je na području mjesta Lokve uočila otuđeno osobno vozilo marke Opel vectra, kutinskih oznaka. S vozilom je zatečen 28-godišnjak sa šireg daruvarskog područja koji je zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela priveden na kriminalističko istraživanje.

Nadalje, jučer su policijski službenici II. policijske postaje Rijeka zatekli 29-godišnjaka s područja Oriovca s osobnim vozilom marke BMW na kojem su bile nepripadajuće registarske pločice. Istog dana, djelatnici III. policijske postaje na području Grobnika zatekli su 51-godišnjeg Riječanina s osobnim vozilom Renault 21, također s nepripadajućim registarskim pločicama. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su  oba vozila, BMW i Renault 21 odjavljena zbog isteka registracije, a zatečeni vozači su na njih postavili registarske pločice inače izdane za druga osobna vozila. Nepripadajuće registarske pločice su im oduzete.

Poradi počinjenja kaznenog djela krivotvorenje isprava  29-godišnjak s područja Oriovca i 51-godišnji Riječanin se kazneno prijavljuju nadležnom državnom odvjetništvu.



Stranica