Otkriveni kradljivci

Slika uhicenik02.jpg

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici I. i III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjim Riječaninom te tri mlađe osobe poradi osnovane sumnje da su počinili više kaznenih djela.

26-godišnjaka je policija pronašla na crikveničkom području te je priveden na kriminalističko istraživanje. Utvrđeno je kako je u travnju ove godine s još trojicom mlađih osoba na području Škurinja u Rijeci otuđio osobno vozilo marke VW Golf u vlasništvu 31-godišnjakinje. Navedeno vozilo je pronađeno na području Podmurvica oštećeno te bez CD playera i zvučnika. Isto tako je utvrđeno kako su na području Čavli otuđili VW Golf u vlasništvu 32-godišnjaka. Otuđena vozila vraćena su vlasnicima, a šteta se procjenjuje na oko 9 000 kuna. Nadalje, dana 11/12. travnja provalili su u Dom zdravlja u Čavlima te otuđili manji novčani iznos.

Protiv 26-godišnjaka slijede kaznene prijave za kaznena djela krađe, teške krađe i oduzimanja tuđe pokretne stvari. Za ista kaznena djela prijavljuju se i ostali počinitelji.



Stranica