Osumnjičeni zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda

Slika 2021/policija%20natpis.JPG

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, protiv hrvatskih državljana u dobi od 48 i 32 godine podnose se kaznene prijave mjerodavnom državnom odvjetništvu

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Crikvenica dovršili su kriminalistička istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 48 i 32 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške tjelesne ozljede.
48- godišnji hrvatski državljanin se sumnjiči da je navedeno kazneno djelo počinio u nedjelju, 29. kolovoza na području Sušačke Drage na štetu hrvatskog državljanina u dobi od 25 godina. Utvrđena je osnovana sumnja da je 48-godišnjak teško ozlijedio 25-godišnjaka, zadavši mu nekoliko udaraca.
Hrvatski državljanin, starosti 32 godine sumnjiči se da se 4. kolovoza na području Crikvenice najprije verbalno sukobio sa 43-godišnjim hrvatskim državljaninom, a potom ga je i fizički napao. Obojici oštećenika pružena je liječnička pomoć.
Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, protiv hrvatskih državljana u dobi od 48 i 32 godine podnose se kaznene prijave mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Stranica