Osumnjičeni za imovinski kriminalitet

Slika lisice01.jpg

Počinjenjem navedenih kaznenih djela prouzročili su materijalnu štetu u iznosu od najmanje 65.000 kuna

FOTO: Ilustracija

Lošinjska policija pronašla je trojicu počinitelja koji su tijekom travnja ove godine na području Malog Lošinja počinili nekoliko kaznenih djela teške krađe, oštećenja tuđe stvari  i neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.
Policija ih sumnjiči da su između 10. i 17. travnja u dva navrata iz ograđenog skladišta otuđili više od dvadeset plinskih boca. Manji dio otuđenih plinskih boca su prodali, a većina ih je pronađena i vraćena vlasniku. Također, sumnja se da su u istom razdoblju unutar kruga lošinjske tvrtke  oštetili nekoliko osobnih i jedno teretno vozilo te dva radna stroja. Na navedenim vozilima i radnim strojevima zabilježena su oštećenja retrovizora, lima, stakala, plastike mjenjača, brava i druga, a s nekim od vozila su se neovlašteno koristili, oštetili ih i potom ostavili nedaleko mjesta događaja. Isto tako sumnja se da su na jednom plovilu oštetili električne instalacije.  
Počinjenjem navedenih kaznenih djela prouzročili su materijalnu štetu u iznosu od najmanje 65.000 kuna za koliko su oštetili četvoricu hrvatskih državljana u dobi od 38 do 58 godina te tvrtku iz Malog Lošinja.
Kriminalističko istraživanje se nastavlja.
 

Stranica