Osumnjičena za dvije krađe

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Policija 42-godišnju hrvatsku državljanku sumnjiči za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta, odnosno, za dvije krađe  

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 13. siječnja u jednoj od trgovina u trgovačkom centru u Rijeci otuđila više komada različitih modnih dodataka (satovi, privjesci) s kojima ju je zatekao djelatnik zaštitarske tvrtke prilikom izlaska iz  trgovine. Veću količinu sličnih predmeta, odnosno modnih dodataka otuđila je iz iste trgovine i 8. siječnja čime je oštetila trgovačko društvo za oko četiri tisuće kuna. Otuđene predmete policija je pronašla i vratila oštećenom trgovačkom društvu.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela krađe, 42-godišnjakinja je kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Stranica