Osumnjičen za prijetnje i neovlašteno posjedovanje eksplozivnih tvari

Slika /A%20Nove%20Fotke/Uhi%C4%87enik.jpg

Policija 46-godišnjaka sumnjiči da je 18. rujna na širem području Matulja uputio ozbiljne prijetnje na štetu četvero hrvatskih državljana. 

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje nad 46-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje nekoliko kaznenih djela.
 
Policija ga sumnjiči da je 18. rujna oko 15 sati na širem području Matulja uputio ozbiljne prijetnje na štetu četvero hrvatskih državljana. U sklopu kriminalističkog istraživanja provedena je pretraga doma i prostorija koje 46-godišnjak koristi na području Matulja gdje je pronađeno 17 komada vojnog streljiva, zatim 15 komada inicijalnih kapisli s barutnim punjenjem, 6 komada inicijalni kapisli s barutnim punjenjem bez oznaka, kao i 2 komada metalnih tromblonskih nastavaka za automatsku pušku, koje je neovlašteno posjedovao.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 46-godišnjak je kazneno prijavljen za kazneno djelo prijetnje i kazneno djelo  nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica