Osumnjičen za dva kaznena djela

Slika /uhicenik01.jpg

Sumnjiči se za kaznena djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari  i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

FOTO: ilustracija 

Hrvatski državljanin u dobi od 55 godina po završetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka,  kazneno je prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku.
 
Policija ga sumnjiči da je u noći 20. studenoga  na širem području Bakra, pod utjecajem alkohola  od 2,97 g/kg ispalio više hitaca iz puške. Kriminalističkim istraživanjem je također utvrđeno da je navedenu pušku nezakonito posjedovao, kao i manju količinu različitog streljiva, pronađenu prilikom pretrage doma i drugih prostorija. Puška i pronađeno streljivo su mu oduzeti.
 
Policija je protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu, podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kaznena djela nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari  i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Stranica