Oprezno na plaži!

Slika Ilustr/auto_policija06.jpg

Policija traga za počiniteljima ovih kaznenih djela i ponovno upozorava građane da prilikom odlaska na plažu ne nose sa sobom dragocjenosti (skupocjeni satovi i nakit), veće količine novca, video-opremu. Također, ostavljanje stvari na plaži bez nadzora dobra je prilika kradljivicima za počinjenje kaznenih djela, stoga se preporuča da vam stvari netko pričuva dok ste u moru, pod tušem i slično.  

FOTO:ilustracija 

Tijekom jučerašnjeg dana na dvjema plažama u Baški na otoku Krku i u Opatiji za sada nepoznati počinitelji iskoristili su odsustvo kupača te im ukrali na plaži ostavljene predmete. Uzeli su torbe u kojima su se nalazili dokumenti, novac, foto-aparat , mobitel i ostali predmeti. Talijanski i španjolski državljani te jedna hrvatska državljanka oštećeni su ovim kaznenim  djelima krađe za više tisuća kuna.

Policija traga za počiniteljima ovih kaznenih djela i ponovno upozorava građane da prilikom odlaska na plažu ne nose sa sobom dragocjenosti (skupocjeni satovi i nakit), veće količine novca, video-opremu. Također, ostavljanje stvari na plaži bez nadzora dobra je  prilika kradljivicima za počinjenje kaznenih djela, stoga se preporuča da vam stvari netko pričuva dok ste u moru, pod tušem i slično.



Stranica