OPREZ: Lakše ozlijeđen petardom

Slika AKCIJE/MID/mid-tis-mala.jpg

FOTO: Ilustracija 

Jučer poslijepodne u blizini jedne od stambenih zgrada na području Škurinja u Rijeci bačena petarda lakše je ozlijedila  dijete koje se vraćalo iz škole.

Sve građane podsjećamo kako je u tijeku tradicionalna akcija „Mir i dobro“ koju policija u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana provodi na čitavom području Republike Hrvatske. Jedan od osnovnih ciljeva ove akcije je smanjenje neželjenih posljedica, prvenstveno ozljeđivanja, posebice djece i mladih, ali i nastanka materijalne štete. Stoga i ovom prilikom apeliramo na sve građane da budu oprezni ukoliko koriste pirotehnička sredstva te posebno na roditelje da obrate povećanu pozornost na djecu, naročito u vezi nabavke, uporabe i korištenja pirotehnike kako ne bi ozlijedili sebe i/ili druge osobe.

Ujedno sve građane pozivamo da sudjeluju u anketi kako zaštititi djecu od neželjenih posljedica uporabe pirotehnike koju možete pronaći lijevoj strani početne stranice Policijske uprave primorsko-goranske,na internet adresi www.primorska.policija.hr




 



Stranica