Opatija: Osumnjičen za razbojničku krađu

Slika /parfemi.jpg

Policija 20-godišnjaka sumnjiči da je krajem svibnja iz opatijske trgovine otuđio više parfema te prilikom bijega odgurnuo djelatnicu

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Opatija dovršili su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
 
Sumnjiči se da je 29. svibnja ove godine iz trgovine u središtu Opatije otuđio više parfema vrijednosti oko šest tisuća kuna. Kada ga je djelatnica trgovine pokušala spriječiti u bježanju, odgurnuo ju je te se udaljio u nepoznatom smjeru. Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno da je osim navedenog kaznenog djela isti dan na području Poreča, kao i dan prije u dva navrata na području Zadra, počinio kaznena djela krađe parfema čime je materijalno oštetio dvije trgovačke tvrtke sa sjedištem u Zagrebu.
 
Poradi osnova sumnje u počinjenje spomenutog kaznenog djela razbojničke krađe i tri krađe,  20-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.
 

Stranica