Obavijest građanima: Kontrolni punktovi nadzora e-propusnica

Slika vijesti/2020/Krmpotska%20ruka.jpg

Pozivamo građane da prilikom napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta, odnosno odlaska na druga područja imaju odgovarajuću e-propusnicu, koju su dužni pokazati na zahtjev policijskih službenika

FOTO: Ilustracija

Odlukom o ukidanju nužne mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka za Primorsko-goransku županiju od 19. travnja  definirana su područja Gorskog kotara, Otoka i Primorja za kretanje unutar kojih građanima nije potrebna propusnica, dok za odlazak u druga područja unutar Županije ili izvan nje građani trebaju imati odgovarajuću e-propusnicu.
Policija i dalje provodi kontrolu i nadzor korištenja e-propusnica te su sukladno navedenoj Odluci na području Policijske uprave primorsko-goranske uspostavljeni i kontrolni punktovi.  
Obavještavamo građane da su kontrolni punktovi na sljedećim lokacijama:
  • čvor Delnice, Vrbovsko i Kikovica te na Gornjem Jelenju i na Krčkom mostu,
  • na Jadranskoj magistrali na granici s Ličko-senjskom županijom,
  • na staroj cesti prema Učki u pravcu Istarske županije
Po potrebi kontrolni punktovi će biti uspostavljeni i na drugim lokacijama.
Pozivamo građane da prilikom napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravišta, odnosno odlaska na druga područja imaju odgovarajuću e-propusnicu, koju su dužni pokazati na zahtjev policijskih službenika.
I dalje apeliramo na građane da se pridržavaju svih mjera i odluka Stožera civilne zaštite radi sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, očuvanja svog i tuđeg zdravlja te ukoliko to nije nužno  #Ostanu doma.
 

Stranica