​Novi Vinodolski: Otkriven počinitelj pet kaznenih djela teške krađe i krađe

Slika /uhicenik02.jpg

Zbog sumnje u počinjenje dvije teške krađe provaljivanjem, drske krađe, kao i dvije krađe, podnesena je kaznena prijava protiv osumnjičenika i predan je pritvorskom nadzorniku

FOTO: Ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.
Sumnjiči se da je prije nekoliko dana, 5. listopada, u središtu Novog Vinodolskog na drzak način otrgnuo torbicu 68-godišnje hrvatske državljanke s ramena čime joj je otuđio novac i druge predmete u vrijednosti oko dvije tisuće kuna.
Tijekom kriminalističkog istraživanja je utvrđeno kako je uz navedeno u rujnu provalio i u dva osobna vozila slovenskih državljana iz kojih je otuđio novac, dok je na plažama Novog Vinodolskog, također u rujnu i listopadu, iskoristio nepažnju dviju hrvatskih državljanki pa im otuđio torbice s novcem i drugim predmetima. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na desetak tisuća kuna.
 
Završetkom kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu zbog osnova sumnje u počinjenje dvije teške krađe provaljivanjem, drske krađe, kao i još dvije krađe, te je predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica