Narušavao javni red i mir i udario policijskog službenika

Slika 2021/policija%20natpis.JPG

Po dolasku policije, odbio je dati na uvid osobne dokumente te se pokušao udaljiti s mjesta događaja

FOTO: Ilustracija

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim državljaninom Gruzije zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi u pokušaju te prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Spomenuti se sumnjiči da je jučer, oko 22,50 sati, u blizini jednog ugostiteljskog objekta u Rijeci, galamom narušavao javni red i mir. Po dolasku policije, odbio je dati na uvid osobne dokumente te se pokušao udaljiti s mjesta događaja. Policijski službenici su ga u tome spriječili, a osumnjičenik je pri tom udario policijskog službenika koji je zadobio lake tjelesne ozlijede.

Priveden je u I. policijsku postaju Rijeka gdje mu je uvidom u putnu ispravu utvrđen identitet te mu je očitana koncentracija alkohola od 1,82 g/kg.
Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Stranica