Najava "Sajma mogućnosti"

Slika ZVM.jpg

Pozivamo roditelje učenika četvrtih razreda riječkih osnovnih škola da se pridruže Sajmu mogućnosti 8. svibnja (srijeda) u 9,00 sati u Dvorani mladosti na Trsatu.

Foto: Ilustracija

U riječkoj Dvorani mladosti na Trsatu 8. svibnja će se održati „Sajam mogućnosti“ na kojemu se očekuje dolazak više od 1 000 učenika 4. razreda riječkih osnovnih škola, u pratnji njihovih učiteljica i njihovih prijatelja kontakt policajaca. Ovo je treći sajam po redu, koji se održava kao druga komponenta preventivnog programa Zajedno više možemo, koji je namijenjen 2 065-orici učenika svih 4. i 5. razreda riječkih osnovnih škola. Program se realizira suradnjom Policijske uprave primorsko-goranske i Grada Rijeke.

U dvorani će biti postavljeno mnoštvo štandova, na kojima će razne kulturno-umjetničke, sportske i druge udruge postaviti svoje sadržaje, promidžbene materijale, te demonstrirati svoje aktivnosti s ciljem da se djeca upoznaju s pozitivnim izvanškolskim sadržajima, čime bi mogli odabrati kojom se aktivnošću baviti u slobodno vrijeme.

Cilj Sajma mogućnosti je upoznavanje djece s pozitivnim izvanškolskim aktivnostima, razvijanje odnosa povjerenja s policijom, odnosno razvijanje suradnje i zajedničke aktivnosti svih dijelova društva u prevenciji kriminaliteta.

Biti će tu i nagradne igre, nastupa dječjih zborova, mažoretkinja, natjecanja u potezanju konopa, plesnih skupina, natjecanja u „karioli“, prezentacije rada službenog policijskog psa i mnogo čega drugog.

Pozivamo roditelje učenika četvrtih razreda riječkih osnovnih škola da se pridruže Sajmu mogućnosti 8. svibnja (srijeda) u 9,00 sati u Dvorani mladosti na Trsatu.



Stranica