Najava potpisivanja Sporazuma

Slika Mdjnrdno_prtkl/sporazum4.jpg

U okviru programa „Kvarnerskog dana turizma 2012“, u petak 7. prosinca 2012. godine u 12 sati u Milenij Grand hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji potpisati će se Sporazum o suradnji između Turističke zajednice Kvarnera i Policijske uprave primorsko-goranske.

Foto: Ilustracija

U okviru programa „Kvarnerskog dana turizma 2012“, u petak 7. prosinca 2012. godine u 12 sati u  Milenij Grand hotelu 4 opatijska cvijeta u Opatiji potpisati će se Sporazum o suradnji između Turističke zajednice Kvarnera i Policijske uprave primorsko-goranske.

Sporazum o suradnji će uz nazočnost gospodina Vlade Dominića, glavnog ravnatelja policije MUP-a RH i prof.dr.sc. Vidoja Vujića, o.d. župana PGŽ i predsjednika TZ Kvarnera, potpisati direktorica Turističke zajednice Kvarnera dr.sc. Irena Peršić Živadinov i načelnica Policijske uprave Primorsko-goranske, mr.sc. Senka Šubat. Riječ je o sporazumu čija je svrha unapređenje sigurnosti domaćih i stranih gostiju, kao i pružatelja ugostiteljskih usluga, kao jedan od najvažnijih preduvjeta uspješnosti u turizmu. To je ujedno i  nastavak višegodišnje uspješne suradnje, a posebice u dijelu pripreme turističke sezone i podizanja sigurnosti gostiju i mjera samozaštite gospodarskih subjekata u turizmu.

Nakon potpisivanja Sporazuma, uslijedit će svečanost dodjele priznanja Turističke zajednice Kvarnera pobjednicima u akcijama „Volim Hrvatsku 2012“, a priznanje će se uručiti i kontakt policajcu Policijske postaje Rab.



Stranica