NAJAVA: Obilježavanje Dana policije i blagdana sv. Mihovila

Slika Dan%20policije/3_logo2023_final_mm_siva_jpeg.jpg

Pozivamo građane da se u petak pridruže policiji te razgledaju policijsko plovilo i pogledaju pokaznu vježbu

FOTO: MUP/ilustracija

Hrvatska policija u petak, 29. rujna obilježava svoj Dan i blagdan svog zaštitnika, sv. Mihovila.

Tim povodom, na sam Dan policije, u petak 29. rujna od 9 do 11 sati, građani mogu  na Gatu Karoline Riječke posjetiti i razgledati policijsko plovilo te se družiti s policijskim službenicima.
 
Građane također pozivamo da istog dana,  od 11 do 11,15 sati  u  Adamićevoj ulici (između Trga RH i Trga 111. brigade), pogledaju pokaznu vježba Jedinice specijalne i interventne policije.
 
Za potrebe izvođenja pokazne vježbe na nekoliko minuta će biti zatvoren promet Adamićevom ulicom, radi čega građane molimo za strpljenje i razumijevanje.
 
Osim događanja namijenjenih građanima, obilježavanje Dana policije i blagdana sv. Mihovila u ovoj Policijskoj upravi započinje sutra, 27. rujna utakmicom u malom nogometu koja će se odigrati u Policijskom domu u Rijeci.

Narednog dana, zaslužnim pojedincima i suradnicima bit će uručena prigodna priznanja, a umirovljenim policijskim službenicima spomen znače, dok obilježavanje završava 3. listopada akcijom dobrovoljnog darivanja krvi.

Još jednom pozivamo građane, da se u petak 29. rujna pridruže policiji u obilježavanju njenog Dana te od 9 do 11 sati posjete policijsko plovilo, a oko 11 sati pogledaju pokaznu vježbu.

Stranica