Načelnik Brnad i zamjenik Dizdar na prijemu kod župana Komadine

  • Slika /vijesti/PU-PG%C5%BD-mala.jpg
  • Slika
  • Slika

Svi prisutni izrazili su zadovoljstvo međusobnom  suradnjom i spremnost za nastavak partnerskog odnosa u budućnosti

FOTO: PU primorsko-goranska

Predstavnici Primorsko-goranske županije, župan Zlatko Komadina, predsjednik Županijske skupštine Marko Boras Mandić i pročelnik Ureda županije, Goran Petrc danas su održali prigodan prijem za novoimenovanog načelnika Policijske uprave primorsko-goranske, Harija Brnada i dosadašnjeg načelnika, a sada zamjenika načelnika Policijske uprave Tomislava Dizdara.
 
U uvodnom obraćanju župan Komadina zahvalio je dosadašnjem načelniku Dizdaru na suradnji te izrazio nadu u nastavak iste takve suradnje i s novim načelnikom Brnadom.
 
Dosadašnji načelnik Dizdar  iskazao je zadovoljstvo što je bio na čelu Policijske uprave u ovoj Županiji. Istaknuo je kako se za svaku situaciju na obostrano zadovoljstvo pronašao zajednički jezik, a pandemijsko vrijeme još ih je više vezalo i približilo u prepoznavanju potreba zajednice.
 
Kontinuitet u radu Policijske uprave potvrdio je novoizabrani načelnik Brnad. U svom obraćanju kazao je da je policija jedan od čimbenika sigurnosti, a sustav sigurnosti kod nas dobro je usklađen s drugim službama. Stoga se, posebice u turističkoj sezoni koja je pred nama, očekuje uključivanje i drugih čimbenika, primjerice općina i gradova, kako bi održali visok nivo sigurnosti.
 
Predsjednik Županijske skupštine Boras Mandić i pročelnik Petrc  također su se zahvalili na suradnji te iskazali spremnost za nastavak partnerstva u budućnosti.
 
Tijekom susreta spomenuta su i druga pitanja i vidovi suradnje, kao što je prevencija, promet,  ispomoć u policijskim službenicima u turističkoj sezoni, osiguranje smještaja  za djelatnike i slično.
 
Ovom prigodom Primorsko-goranskoj županiji uručena je Zahvalnica za izuzetnu suradnju te višegodišnji doprinos i potporu u radu Policijskoj upravi primorsko – goranskoj, a čelnicima ove Policijske uprave  uručeni prigodni pokloni te fotomonografija “Primorsko-goranska županija 1993. – 2023. Tri desetljeća rasta i razvitka”.

Stranica