Na riječkoj zaobilaznici smrtno stradao pješak

Slika /brzina.jpg

Nesreća se dogodila kod čvora Rujevica kada je 31-godišnji vozač osobnog vozila krećući se iz smjera čvora Škurinje prema Zametu, odnosno, prema čvoru Diračje naletio na pješaka koji je pokušao prijeći kolnik

FOTO: Ilustracija

Sinoć oko 20.35 sati na riječkoj zaobilaznici dogodila se prometna nesreća u kojoj je, nažalost, smrtno stradao 26-godišnji hrvatski državljanin. Nesreća se dogodila kod čvora Rujevica kada je 31-godišnji vozač osobnog vozila krećući se iz smjera čvora Škurinje prema Zametu, odnosno, prema čvoru Diračje naletio na pješaka koji je pokušao prijeći kolnik. Riječ je o 26-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Tijekom očevida kojim je rukovodio općinski državni odvjetnik utvrđeno je da je 31-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim vozilom marke „Seat Leon“, riječkih registarskih oznaka, bez utjecaja alkohola, kada je udario spomenutog pješaka.  Dio prometnice od tunela Škurinje  do čvora Rujevice za vrijeme obavljanja očevida je bio zatvoren za promet od 20.35 do 23 sata i preusmjeren je na alternativne pravce.

Stranica